downloads

Regelmatig krijg ik de vraag hoe je een herinnering opstelt of waar een aanmaning aan moet voldoen voordat een vordering uit handen kan worden gegeven. Met de invoering van de Wet incassokosten zijn die regels aangepast en kunnen incassokosten alleen worden verhaald op de wederpartij indien uw aanmaning aan bepaalde voorschriften voldoet.

Hieronder heb ik enkele bestanden geplaatst die u kosteloos kunt inzien, bewerken, opslaan en printen. Dat geldt ook voor een laatste aanmaning die voldoet aan de eisen van de Wet incassokosten. Doe er uw voordeel mee!

voorbeeldbrieven

incassostempel

U kunt uw laatste aanmaning extra kracht bijzetten door gebruik te maken van de incassostempel. Deze stempel verstrek ik aan mijn cliënten voor een eenmalig bedrag van € 35,00 exclusief btw per stuk. U mag de stempel zo vaak gebruiken als u wilt en bent voor dat gebruik geen kosten verschuldigd. U wilt toch ook dat uw aanmaning meer opvalt dan die van uw collega-schuldeiser?!

praktische tips voor een effectief debiteurenbeheer

algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten met INcompanyCASSO en/of Van Schie Incasso & Advies.