incassobureau

Voor het uit handen geven van uw openstaande vorderingen of het verstrekken van juridisch advies kunt u gebruik maken van de diensten van Van Schie Incasso & Advies.

De belangrijkste kenmerken van het incassobureau zijn:

  • gunstige tarifering zonder verplichting abonnement
  • veel kennis en ervaring op het gebied van incasso / procedures
  • korte lijnen en heldere advisering
  • ‘op-maat afspraken’ mogelijk bij grotere aantallen kleine(re) vorderingen

Waarom u kiest voor de diensten van het incassobureau Van Schie Incasso & Advies:

kennis en kwaliteit

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van het incasseren van openstaande vorderingen, weet ik waar ik over praat. Ik ben bekend met relevante wet- en regelgeving en heb ervaring in het procederen voor de bevoegde rechter. Voorts kan ik, mocht het zover komen, de executerende deurwaarder aansturen en de resultaten daarvan voor u monitoren. Mijn persoonlijke lidmaatschap van de NVRA onderstreept dat u te maken hebt met een juridisch professional.

tarieven

Om de opdrachtgever helderheid en transparantie te bieden qua kosten, verricht ik mijn werkzaamheden op basis van een uurtarief (zie heldere tarieven). Bij Van Schie Incasso & Advies hoeft u geen abonnement af te sluiten om zaken uit handen te geven; u schakelt mij in zodra het nodig is.

op-maat afspraken mogelijk

Mocht u met name kleine vorderingen hebben, bijvoorbeeld in het geval van afgesloten abonnementen met consumenten, dan is er de mogelijkheid om ‘op-maat afspraken’ te maken. Deze tarieven zijn niet gebaseerd op een uurtarief en geven u vooraf zekerheid bij onverhoopt negatief resultaat. Boek vorderingen niet te snel af! Neemt u gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

u bent geen nummer

Voor mij zijn persoonlijk contact met de klant en een -bij voorkeur- informele omgang de insteek van mijn dienstverlening. Ik houd u in begrijpelijke taal op de hoogte van het verloop van de zaken.

Mijn eerste advies: wacht niet te lang.